Sep 29 2012

Fotobloggen

Published by Therese at 10:07 e m under Vardag

Fotobloggen uppdateras lite oftare än denna bloggen ;)
Fotobloggen

Sen finns jag även på Instagram och om ni vill följa mig där så heter jag Tirre74.

En kommentar to “Fotobloggen”

  1. Lisbeton 05 Nov 2012 at 5:40 e m

    Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.

    Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
    Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
    Ta vara på dig.

Trackback URI | Comments RSS

Skriv gärna en kommentar