#tbt

Imorgon fyller Filip 14 år! Alltså, jag kan knappt förstå det.
Hittade ett foto på honom från hans 7:e födelsedag. Imorgon blir han alltså dubbelt så gammal…
Själv har jag stannat i 28-30 års åldern och kan inte förstå att jag har en son som är 14 år redan :)

filip7ar

Nu har jag precis (enligt födelsedagsbarnets önskan) bakat kladdkakor inför morgondagens kalas med familjen. Vi brukar alltid fira pojkarna hemma hos deras pappa då han har mest plats. Då får hela släkten plats :)

Ha en fin torsdag alla!

#tbt

Torsdag och dags igen för en liten #tbt. Och som det nästan alltid blir när jag tittar tillbaka några år så fastnar jag för foton på pojkarna. Tänk att de har varit såhär små…man glömmer så lätt samtidigt som när man ser foton så slungas man tillbaka i tiden.
Detta foto är från sommaren 2008, alltså 8 år sen. I sommar har jag varit mamma i 14 år, kan inte begripa hur det gick till, haha.

1930657_28353154220_6079_n

Ha en underbar torsdag!
Kram

Om några veckor – throwback thursday

strandkantenkvallenliten

Om några veckor befinner vi oss här igen, jag och barnen.
Detta foto är från sist vi var på Kreta och i sommar blir det 5 år sedan. Då var det jag, Martin och barnen som var där. I år blir det jag, barnen och kompisar till oss. Ser framemot värmen, solen, all inclusive samt att få slappa i en solstol med en bra bok eller en bra pod i öronen. Jag längtar!!!

TBT

Då det är torsdag kör jag en tbt = throwback thursday denna vecka också :)
Detta foto är från vår semester på Mallorca sommaren 2008. Då besökte vi Alcudia och bodde på ett hotell där de hade Bamseklubben för de små, pojkarna älskade det!

bamsebarnen
Mina små lintottar.

Imorgon kör vi fredag igen, jippi :)

Throwback Thursday

tbt160331

Hittade det här fotot för ett tag sen. Det är taget på sjukhuset några dagar efter att Oskar föddes.
Alltså wow, har de varit så små? Kan knappt fatta det. Se på Oskar, han var yttepytte när han kom ut. Vägde bara ca 2400 gram. Stackarn hade svultit i magen de sista veckorna då moderkakan hade slutat fungera. Detta upptäcktes dock aldrig hos barnmorskan utan det var först när han var född som det upptäcktes. Så vi hade tur att han ville komma ut tidigare än beräknat och förlossningen startade 6 dagar före utsatt tid. Vill inte ens tänka på vad som kunde ha hänt annars…

Hoppas ni alla har haft en bra torsdag. När jag steg av tåget efter jobbet var vädret så underbart så jag tog en lite längre promenad hem än jag brukar.

160331_1_liten

Imorgon är det fredag, yeej :) Då blir det nog Tacos hemma hos syrran med familj. Smaskens!