Gustav

Jag har under många år följt den här fine killens kamp mot cancer.
Gustav

För en vecka sen förlorade han den kampen. Trots att jag inte känner honom eller hans familj så har han berört mig något oerhört i sin kamp.
Snälla, klicka på länken och skänk en peng. Alla bäckar små…
Gustavs vänner

Sov så gott Gustav.

Rosa

Lördag igen och åh så skönt det är med ledig dag :)
Var uppe tidigt imorse och när jag tittade ut genom fönstret var himlen alldeles underbart rosa.
140125_1_liten

140125_3_liten

Rosorna, i den underbara buketten jag fick av mina vänner när jag fyllde år, har nu börjat sloka men är precis lika fina ändå.
140125_4_liten

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan jag går ner i tvättstugan och hämtar rena lakan. I eftermiddag har jag en timmes massage inbokad, ska bli så otroligt skönt och avslappnande.

Söndag

Idag är det söndag och imorgon åker barnen till sin pappa igen. Veckorna rusar verkligen fram! Saknar dem när de inte är här men ser alltid till att träffa dem minst två ggr den veckan de bor hos sin pappa.
Idag kom vi oss iväg en sväng till Kungsmässan. Oskar behövde komma ut och få frisk luft, han varit sjuk i lunginflammation i nästan två veckor. Han klarade det bra och det ser ut att bli skola för honom imorgon :) Skönt, för nu de sista dagarna har han varit extremt uttråkad härhemma.

Två foton från idag.
140119_1_liten
Lite blek om nosen, men det blir det nog snart ändring på :)

140119_2_liten
Älskar att fota i motljus.

Photo Booth

Man har inte roligare än man gör sig ;)
140115_1_liten

140115_2_liten

Har bytt från PC till en Apple dator och jag är sååå nöjd! Skulle verkligen rekommendera en MacBook eller en MacBook Air till alla som funderar på att byta dator. Den har så många roliga finesser och Photo Booth är en av dem. Sen att man kan skriva meddelanden direkt via iMessage även på datorn är ett stort plus.
Så som sagt, funderar ni på en ny laptop, köp en Apple.

Rosor

Den underbara rosbuketten jag fick i fredags doftar verkligen ljuvligt! Den får mig att längta till sommaren, sol och värme. Speciellt nu när vädret har slagit om och det har blivit kallt. Fast hellre kallt och sol än regn och 9 plusgrader :) Men allra helst värme och sol. Jag är född i fel land tror jag…

Familjen

Min fine bror kom ner från Östersund tillsammans med sin ene son för att vara med på min födelsedag. Jag är så oerhört glad över att de kunde komma.
Passade på att ta ett syskonfoto samt familjefoto nu när han äntligen var här ;) Det är inte så ofta vi får till sådana foton numera.
Bättre ljus och bättre bakgrund hade behövts men skitsamma när det gäller dessa foton. Det är inte det tekniska i dem som är värdefullt utan det värdefulla är att de finns överhuvudtaget.

Måste återigen tacka min underbara familj och mina vänner för all uppmärksamhet på min dag. Jag har haft en tung start på detta år och mina närmaste gjorde min dag till en fin, glad och underbar dag. En dag jag sent kommer glömma.
Min syster lyckades fånga mig på bild sekunden efter det gick upp för mig vad jag fått i present.

Luften gick ur mig och glädjetårarna bara rann.
Ni kan tro att jag ser framemot denna resa :)

Wow!

Fick den bästa presenten ever igår! Jag blev så överraskad och totalt tagen på sängen. Hade inte i min vildaste fantasi trott detta.
Ni ser vart jag ska va? :)

Tack min underbara familj för denna present!
Kram från den nyblivna 40 åringen som fortfarande känner sig som 25 ;)

Filip

Här har vi då den andra godingen.
Filip, killen som är underbar, finurlig, skärp och kan prata omkull i princip vem som helst ;)

Lite bättre ljus att fota i idag mitt på dan. Men glömde ändra isot och bilden blev rätt ”grusig”, men, men, man kan inte komma ihåg allt ;)

Oskar

Den här lille godingen är, tillsammans med sin bror såklart, det bästa jag har.
Omtänksammare kille får man leta efter. Han tänker på allt och alla och har världens största hjärta.

Åh vad jag längtar efter bättre väder så jag kan ta bättre bilder. Så trist att behöva fota med högsta iso’t om man inte vill använda blixt och det vill jag helst inte göra.