Fler lo’s

Har scrappat ett gäng den senaste tiden och här kommer några fler :)

lo12
Den här på mig och min fina vän Åsa har jag scrappat till Cili in Papers tävling där man skulle scrappa efter en skiss. Jag har inspirerats av cirklarna, titelns placering samt fotos placering.

lo7
Ett foto som jag tog på alla kusiner när vi var och hälsade på min bror i Östersund i maj i år.

lo5
Min underbara, fantastiska, älskade yngste son som dagligen kämpar mot sin sjukdom ”Takayasus Arterit”. Hans och vår vardag har under snart 1 1/2 år först bestått av mängder av undersökningar innan de äntligen hittade vad han led utav. Och sen dess är det provtagningar varannan vecka, ca 5 olika mediciner som ska intas dagligen samt sprutor med mediciner som ska tas en gång varje vecka. Det är tufft men man klarar det mesta har jag märkt under detta år. Men visst har det tärt på en.
Det är nog det enda jag kommer berätta om hans sjukdom i den här bloggen som det känns nu. Just nu är sjukdomen under kontroll och han mår helt ok och går i skolan och lever i princip som vanligt förutom då alla mediciner och provtagningar.
Fotot är dock från två somrar sen. Just nu ser han inte ut såhär pga av bla all kortison han har ätit och äter…

8 reaktion på “Fler lo’s

    • Tack snälla! Är så glad att lusten att scrappa har kommit tillbaka, ett tag trodde jag aldrig den skulle göra det…
      Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>